Odlévání pryskyřice PourArt

do-blogu-ok-2022_1Epoxidová pryskyřice PouArt je určená k odlévání z pryskyřice

vše o odlévání z pryskyřice PourArt

Křišťálová pryskyřice PourArt je naprosto transparentní licí systém s výbornou průhledností a čirostí. Epoxidová pryskyřice PourArt má po vytvrzení stejný nebo podobný index lomu jako sklo. Epoxidová pryskyřice PourArt je velmi tekutá, dobře zabíhavá a opracovatelná. Syntetická pryskyřice PouArt je vhodná též k probarvení, zde je vhodné použít pigment do pryskyřice PourArt. Zalévací pryskyřice (odlévací pryskyřice) PourArt je vhodná jako epoxidová pryskyřice na dřevo, zde je řada možností povrchové úpravy dřeva, zalévání dřeva pryskyřicí, pryskyřice na vyplnění dřeva nebo pryskyřice na stůl. Lze z ní vyrábět šperky z pryskyřice nebo obrazy z pryskyřice.

lici-pryskyrice-pourart-blog-74

Epoxidové pryskyřice

Seznamte se s vlastnostmi epoxidové pryskyřice. Čirost, tvrdost a pevnost pryskyřice PourArt nabízí řadu možností jejího využití.  

 

obraz-z-pryskyrice-78-blog

Geode Art

Epoxidové pryskyřice se využívá ve výtvarném umění k tvorbě obrazů označovaných jako Geode Art. 

 

jak-pracovat-s-lici-pryskyrici-blog56

Jak pracovat s licí pryskyřicí

Začínáte s odléváním pryskyřice? Podělíme se s Vámi o zkušenosti s licí pryskyřicí jak z naší praxe, tak z postřehů našich zákazníků. 

 

nabytek-blog-784

Nábytek z pryskyřice

Z dílen truhlářů a zdatných tvořivců vychází nábytek z pryskyřice, který nese originální nápady na využití licí pryskyřice. 

 

obraz-z-pryskyrice-pourart-150

Obrazy z pryskyřice

Ukážeme si, jak vyrobit obraz z licí pryskyřice, jak na obraz z epoxidové pryskyřice nebo jak vyrobit obraz, kterému se říká Geode Art. 

 

odlevani-akrylatu-blog-750

Odlévání akrylátu

K tvorbě obrazů litím akrylátu je využívána látka floetrol, která "nutí" akrylátové barvy ke shlukování do specifických tvarů "buněk". 

 

renovace-desky-kuchynske-linky-blog741

Renovace pracovní desky

Pro renovaci pracovní desky kuchyňské  linky nebo psacího stolu lze využít epoxidové pryskyřice. Podívejte se jak na to. 

 

testujeme-pryskyrice-blog800

Testujeme pryskyřice

Porovnejte kvalitu epoxidových pryskyřic na českém trhu. Každá má své výhody a je určená pro různé aplikace. 

 

dilna-napady

Zkušenosti našich zákazníků

Rádi se s Vámi podělíme o příspěvky našich zákazníků. Pojďme se podívat, jak se jim tvůrčí práce dařila. 

 

 

V našich článcích se dozvíte, jak pracovat s licí pryskyřicí, jak vyrobit stůl z pryskyřice, jak vyrobit obraz z pryskyřice, jak vyrobit naušnice z pryskyřice. Podíváme se také na zalévání brouků do pryskyřice a jak vypadají květy v pryskyřici. V současné době nachází epoxidové pryskyřice uplatnění při výrobě nábytku. Stůl s pryskyřicí je vždy originál a jeho tvůrce má neomezené možnosti barevných variant. Dřevěný stůl zalitý pryskyřicí může mít lesklý povrch podobný sklu, pokud je použita průhledná pryskyřice. Metalický prášek do pryskyřice vykouzlí neuvěřitelné efekty - třpytivá pryskyřice. Svítící pryskyřice vzniká přidáním přísady svítící prášek do pryskyřice...

Děkujeme za návštěvu našeho blogu

Redakce blogu Odlévání pryskyřice PourArt  pourart@obchodprobydleni.cz