Velkoobchod

Vážený odběrateli,
děkujeme za Váš zájem zařadit do Vaší prodejní nabídky licí pryskyřice a jejich příslušenství.

pura-preLicí pryskyřice PourArt si během několika let našla místo na českém trhu a příznivci tvoření z pryskyřice. Licí pryskyřice PourArt neustále rozšiřujeme o nové typy pryskyřic tak, aby každý typ pryskyřice odpovídal a vyhovoval jejímu specifickému použití. Každý typ pryskyřice PourArt pečlivě testujeme a specifikujeme jej pro různé výrobky z pryskyřice. Pryskyřice PourArt nabídnou licí pryskyřici podle jejího použití pro výrobu šperků z pryskyřice, obrazů, geode art, podtácků z pryskyřice, zalévání prkének, různých malých nebo velkých dekorací, výroby jídelních stolů z pryskyřice nebo zalévání silikonových forem.

potravinarsky-lak-na-drevoVýznamnou skupinu pryskyřic PourArt tvoří nabídka pryskyřic pro speciální použití - pryskyřice pro ochranu výrobků z pryskyřice. Jedná se o pryskyřice se zvýšenou odolností proti žloutnutí (UV stabilní), se zvýšenou odolností proti zvýšené teplotě nebo pryskyřice určené pro uzavírání a UV ochranu obrazů.

barvy-do-pryskyriceDalšími produkty z naší nabídky jsou výrobky pro barvení a pigmentování pryskyřice. Jedná se o velkou skupinu pigmentů - metalické prášky do pryskyřice, ve kterých Vám nabídneme 100 odstínů. Pigmentové pasty do pryskyřice tuto nabídku barvení pryskyřice doplňují a barvy do pryskyřice VENETI nebo Renco dávají na výběr probarvení pryskyřice od výroby šperků až po velké aplikace výrobků z pryskyřice.

silikonova-forma-musle-0Neodmyslitelnou součástí tvoření z pryskyřice jsou silikonové formy na pryskyřici. Spolupracujeme s největšími světovými výrobci silikonových forem a naše nabídka nyní čítá 250 různých druhů.

lestici-pasta-paicrystal-extraZařazujeme nové výrobky italské firmy PaiCrystal, které jsou speciálně vyvinuté a zaměřené na leštění pryskyřice. Tyto jedinečné leštící a finalizující pasty přivedou výrobky z pryskyřice k dokonalosti.

Samostatnou skupinou je program RenovaDesk. Program RenovaDesk je ucelený program pro lití designových povrchů na nábytku a kuchyňských linkách. K aplikaci zajišťujeme odborný poradenský servis.

Zmínili jsme hlavní produkty, kterými šíře naší nabídky a dalších výrobků pro práci s licí pryskyřicí nekončí.

Co Vám můžeme nabídnout?

  • kvalitní obchodní servis
  • poradenství a školení
  • zajímavé rabatové podmínky
  • tisk etiket s Vaším logem
  • průběžné zásobování i v malých množstvích

Kontaktujte nás pro individuální domluvu k obchodní spolupráci.

B.Ellmrich, obchod
+420 608 982 007
obchod@obchodprobydleni.cz  

 registrace