Dodáváme lité podlahy z pryskyřice

podlaha-1000Pryskyřicové podlahy nabírají na popularitě, zejména mezi zákazníky, kteří si potrpí na luxus a jedinečný design. Epoxidová pryskyřice na podlahy umí doslova kouzla dekoru a navíc její uživatel ocení její jedinečné vlastnosti. Dokonalá rovnost, voděodolnost, na omak nestudí a je v porovnání s některými podlahovinami mnohem tvrdší. Po řadě let používání je důležité zmínit, že poškozená místa lze opravit, nebo je možné celou podlahu přebrousit do původní krásy.

 

Kam je litá podlaha vhodná?

V první řadě je třeba rozlišit pryskyřicové nátěry a litou podlahu z pryskyřice. Nátěry se aplikují na podlahu ve skladu, sklepě, na balkonu či terase nebo v garáži. Na druhé straně epoxidová pryskyřice na podlahy se nalévá v síle 1 - 2 mm v interiérech. Lité podlahy z pryskyřice v dětském pokoji v zářivých barvách, koupelna, například v modré  nebo obývací pokoj v imitaci mramoru, to jen krátký výčet možností lité podlahy z pryskyřice. 

Výhody lité podlahy v interiéru

- snadná údržba, dokonalý povrch bez pórů

- odolnost proti vodě, litá podlaha nemá spáry

- nekonečná řada barevného provedení

- vždy originál

- velmi dlouhá životnost

- dobrá tepelná vodivost, tu ocení interiéry s podlahovým vytápěním

Vždy originál

Epoxidové pryskyřice na podlahu v rukách zkušeného podlaháře nebo specialisty se stávají svým způsobem výtvarným materiálem a litá podlaha bude vždy Vaším jedinečným originálem.

Rádi Vám poskytneme další informace, zpracujeme cenovou nabídku a předvedeme vzorky barevných variant.

 

Kontakt: B.Ellmrich, +420 608 982 007, pryskyricovepodlahy@obchodprobydleni.cz

Na Vaší návštěvu se těší tým PourArt