Prodávejte své výrobky v naší galerii PourArt

Zdravíme všechny příznivce odlévání z pryskyřice!

02-geode-art-obrza-z-pryskyrice-02obraz-z-pryskyrice-kruhovy-741obraz-z-pryskyrice-pourart-150

 

  

  

 

Po časté a čilé komunikaci se zákazníky, jsme se rozhodli nabídnout všem tvořivcům z pryskyřice možnost prodávat své výrobky v prodejní galerii EpoxArt. Raději se věnujete svému dílu, než abyste řešili vlastní e-shop a jeho propagaci nebo byste rádi rozšířili nabídku o další prodejní kanál? Pak je tu možnost využít k prodeji Vašich prací naší prodejní galerii EpoxArt.

Jak galerie funguje?

Uzavřeme smlouvu o zprostředkování prodeje, kde budou obsaženy všechny body a podmínky našeho obchodu. Zašlete nám fotografie svých výrobků a jejich prodejní cenu s popiskem například postupu práce, charakteristikou, názvem a podobně. My zboží vystavíme v naší galerii, kterou propagujeme pro její maximální návštěvnost. Pokud proběhne prodej Všeho díla / výrobku, budeme Vás kontaktovat k dalšímu postupu dodání kupujícímu a uhrazení částky za Vaše dílo / výrobek. Naše provize z prodeje činí 10% z prodejní ceny včetně DPH.

Naším cílem není napodobit zavedené eshopy ručních prací. Chtěli bychom v naší galerii nabízet pouze kvalitní a originální výrobky.

Pro více informací nás prosím kontaktujte na telefonním čísle +420 60 982 007 nebo emailem: epoxart@obchodprobydleni.cz

Těšíme se na Váš zájem, tým PourArt